Maćko93 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Rozgrzebałem kolejny model. Ściągnięty prosto z Japonii, w sumie dla felg, ale jak go rozpakowałem, to można by rzec, że się zakochałem. Aoshima zdecydowanie się postarała. Większość planów widać już na zdjęciach: lakier srebrno-grafitowy, felgi Work Equip, z tym, że odlewy, pewnie rotory w kolorze Gunmetal, wnętrze szaro-brązowe, kubły, sportowa kiera (jedno i drugie z zestawu) i punkt programu, który wzbudzi pewnie największe kontrowersje: skrzydło Big Country Labs. Pewnie większość powie, że tu nie pasuje, no ale trudno, jakoś to przeżyję Myślę, że Toyotę skończę najszybciej ze wszystkich rozgrzebanych modeli, na dniach będą zdjęcia ogarniętego podwozia, zostaje dokończyć wnętrze, ogarnąć panel lines, ramki szyb, światła itp., skończyć spoiler i poczekać na odlanie felg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTiStyle Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Siadam na widowni. Czym podkładowany model? Ten srebrny też ładnie wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maćko93 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Zarówno podkład jak i lakier bazowy i klar to Motip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maćko93 Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Trochę postępów. Skończyłem podwozie, brakuje jedynie wydechu końcowego, bo wymaga trochę poprawek. I wypolerowałem nadwozie. Pozdro ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 JEst kozak. Jeden z moich ulubionych lexusów na dobrym secie . Skrzydło kontrowersyjne i przez to ciekawe. Czekam, aż to wszystko łądnie siądzie. Ładnie tarcze wyszły . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts