skikut87 Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 A o to moja najnowsza zabawka prosze nie czepiac sie ze nei jest jeszcze brudny ale narazie tyle tylko zrobilem.Co do krzywego wqizjera to jest ona normalnie w pozycji otwartej lecz podczas zdjecia opadl:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Fantastycznie zrobione mauzery daja przedsmak co sie bedzie działo :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Zapowiada się ciekawie - pokazuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Listopada 2007 Autor Share Napisano 9 Listopada 2007 hmm zastanawiam sie czy robić mu jeszcze washa, czy lepiej nie by nie popsuć efektu. Postaram sie jutro dać więcej fotek dokładniejszych, bo te były robione na szybkości i w za dużej rozdzielczości. Zapomniałem dodać model firmy Dragon prosto z pudelka. Jedyne co wymieniłem to skrzynkę na lufy od działka, bo dragon robi ją nie wymiarową. W zamian mam pudelku z Tristara. O to co udało mi sie zrobić za dziś i wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Fajna maszyna, ja bym poprawił jeszcze wash-a, no i brudzik by sie jeszcze przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi