Messer Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Witam, Popełniłem taki oto model. Więcej niż połowa modelu zbudowana od podstaw. Bazą był model italerii, do tego odlewy kół nowego typu, foteli nowego typu, gaśnicy. Długo by rozpisywać, zachęcam do przeglądnięcia warsztatu: http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=7&t=1379 Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Wklej zdjęcie oryginalnego pojazdu! Jestem pod wielkim wrażeniem tego modelu! Plusy za: - pomysł - wrażenie, jako całość - deski - wkład własny - zgrzewka mineralnej genialna :gut: - największy plus za kurzenie- absolutnie nie jest przesadzone, a koła wyglądają wyśmienicie. Fantastyczny wygląd i cholernie mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Podpisuję się po tym co napisał Makinen obiema rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi