karambolis8 Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Powoli pojawia się w sklepach, ale informacji w necie jeszcze mało. Już wiem, dlaczego Trumpeter/Hobby Boss zawsze partaczy modele. Pracują tam ludzie, który mają marne pojęcie o tematyce, którą się zajmują. Zobaczcie na główne podwozie. Fota z targów Wnęki poprawili. Ciekaw jestem czy poprawili też ten błąd z przejściem nos-kadłub od spodu. Tak było w poprzednich Su Trumpka, a powinno być jak od linijki. Okolice owiewki dalej trochę dziwnie wyglądają. A może już jestem trochę przeczulony. Trzeba by przyłożyć do rysunków. Jak będzie pudło z ruskim bez lotniska, to pewnie kupię, ale Zvezdy będzie pewnie 100 razy lepszy. EDIT: Miałem rację, owiewka zwalona, zbyt spiczasta. Przejście nos-kadłub też po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Ja to Cię podziwiam, że ty wychwytujesz te wszystkie różnice. Jak patrzę na zdjęcie oryginału i zdjęcie modelu Trumpetera, to w ogóle nie mogę się dopatrzeć tego błędnego przejścia pomiędzy nosem i kadłubem, czy szpiczastej owiewki. Dlatego tak łatwo przełknąć mi zestawy z błędami merytorycznymi. Błogosławiona ignorancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Więcej na temat porównania Flankerów można znaleźć tu: http://www.flankers-site.co.uk/modl_flankersfour.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 Sylwetkę ulubionego samolotu zna się bardzo dobrze, tak że po prostu wychwytujesz te niuanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi