bartek330 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Cześć Przeglądając forum stwierdziłem że zamieszczę relację. Model rozpoczęty już jakiś czas temu. Poza ramą kabina już wymalowana na biało i czeka na kalki. Mój debiut z malowaniem alcladem wyszedł mi raczej średnio. Pomimo to wygląda lepiej niż oryginalny chrom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Alcladem sie dziwnie maluje, ja nie przepadam za jego uzywaniem. Felgi Ci wyszly bardzo fajnie, tylko troche za malo zdjec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek330 Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Kabina w kolorze i z kalkami. Na to pójdzie bezbarwny i delikatny wash żeby ukryć popękane kalki. Z tyłu kabiny strasznie krzywo kalki wyszły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Generalnie to dziwne, ze te kalki sie nie schodza z tylu, bardziej niefajnie przez to wyglada, niz fakt, ze je krzywo nalozyles..... w takim przypadku, dalbym je tylko do tylnych krawedzi kabiny. Na Twoim miejscu delikatnie bym je "obcial" zyletka zaraz za narozami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek330 Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 Kabina poprawiona, lekko przybrudzona. Rama prawie skończona. Bardzo duży problem jest ze spasowaniem kabiny z ramą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Fajny. Jak pomalowałeś ramki przednich okien? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Kurczę-kiedyś sobie zapodam takiego trucka!Zajefajne są! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts