bartek330 Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Cześć Przeglądając forum stwierdziłem że zamieszczę relację. Model rozpoczęty już jakiś czas temu. Poza ramą kabina już wymalowana na biało i czeka na kalki. Mój debiut z malowaniem alcladem wyszedł mi raczej średnio. Pomimo to wygląda lepiej niż oryginalny chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Alcladem sie dziwnie maluje, ja nie przepadam za jego uzywaniem. Felgi Ci wyszly bardzo fajnie, tylko troche za malo zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 Kabina w kolorze i z kalkami. Na to pójdzie bezbarwny i delikatny wash żeby ukryć popękane kalki. Z tyłu kabiny strasznie krzywo kalki wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Generalnie to dziwne, ze te kalki sie nie schodza z tylu, bardziej niefajnie przez to wyglada, niz fakt, ze je krzywo nalozyles..... w takim przypadku, dalbym je tylko do tylnych krawedzi kabiny. Na Twoim miejscu delikatnie bym je "obcial" zyletka zaraz za narozami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Kabina poprawiona, lekko przybrudzona. Rama prawie skończona. Bardzo duży problem jest ze spasowaniem kabiny z ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Fajny. Jak pomalowałeś ramki przednich okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Kurczę-kiedyś sobie zapodam takiego trucka!Zajefajne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi