maniekx6 Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Model ukończony można oceniać . /imgur.com/zjZXQ1u][/url] Cytuj
Browarek90 Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Ładny czysty model tylko dla mnie to driver psuje efekt Cytuj
adamuss Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Model fajny. Dość czysto złożony, do tego pasujący lakier. Co do błędów i braków to rzuca mi się w oczy praktycznie klasyka: - linie podziału - nie pogłębione - klosze pod reflektorami i w zderzaku - brak uszczelek - końcówki wydechu - "zatkane" - komora silnika - jakieś kabelki zdecydowanie by poprawiły wygląd - trochę niedokładnie pomalowane ramki okien i podstawy tylnych świateł - "pancerne" i lekko zmatowiałe (brudne?) szyby No i wystraszony kierownik - moim zdaniem też psuje efekt. Myślę, że kilka z tych niedociągnięć dasz radę jeszcze poprawić bez ponownego demontażu modelu. Cytuj
Dorotka Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Konkretnie: - Chyba za grube ziarno w bazie (ale nie patrzyłem na oryginał). - Czy on aby nie ma srebrnych ramek dookoła szyb? - Fajny chrom szczególnie na przednim błotniku. - Silnik bardzo uproszczony ale fajny. - Ludzik do wywalenia. Ogólnie: podoba się Cytuj
maniekx6 Napisano 8 Października 2015 Autor Napisano 8 Października 2015 Dziękuję Panowie za ocenę Kierowca zwolniony ( będzie ) Kolor karoserii malowałem w sumie cztery razy , podczas malowania wychodziły mi jakieś skazy i trzeba było zrobić drapanko i na nowo malowanie. Kolor obecny , może farba źle rozrobiona . Chromu nie używałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi