damien77 Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Mam nadzieje ze odpowiedni dzial . Czy moze mi ktos pomoc w ustaleniu producenta tych 2 figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Zeskanuj te obrazki i szukaj przez google - wyszukiwanie przez zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawell Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Figurki z katalogu firmy Warriors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shamonde Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Mam nadzieje ze odpowiedni dzial . Czy moze mi ktos pomoc w ustaleniu producenta tych 2 figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Mam nadzieje ze odpowiedni dzial . Czy moze mi ktos pomoc w ustaleniu producenta tych 2 figurek? Emmmm, których? Tych w pierwszym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Mam nadzieje ze odpowiedni dzial . Czy moze mi ktos pomoc w ustaleniu producenta tych 2 figurek? Przeciez otrzymales odpowiedz w poscie powyzej... https://www.scalemates.com/kits/227702-warriors-35244-ss-tanker-winter-putting-on-jacket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi