Mikele Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 "General Lee", i nic więcej dodawać nie trzeba. Najpiękniejszy Charger w najbardziej szalonej odsłonie. Cytuj
skwarciu21 Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 Patrzę na nazwę tematu i oczom nie wierze, model którego szukam od długiego czasu i się pojawił na forum, Charger 1970 z MPC, niestety rozczarowałem sie gdy wszedłem tu. Wkradł ci się mały błąd, bo ten model to rocznik '9, a nie '70. Sam model widzę wykonany sporo gorzej niż revell, mniej detali na plus koła i kalkomanie według mnie. Cytuj
Mikele Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Napisano 7 Kwietnia 2015 Rzeczywiście, nie ten grill. Z rozpędu po in-box'ie Camaro poleciałem tym samym rocznikiem I fakt, zestaw szału nie robi a jego największą zaletą jest to, że w ogóle jest, ale mi osobiście to wystarczy ps. a przedni grill można by przy odrobinie własnej roboty przerobić na rocznik '70. Cytuj
skwarciu21 Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 Ni trzeba by robić go od podstaw jest wbrew pozorom całkiem inny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi