sat Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam. Po latach z dala od modelarstwa, przyszedł czas na powrót do dziecięcych lat - stara miłość nie rdzewieje jak to mawiają. Wybór padł na North American Mustang P-51B polskiej firmy PLASTYK . Wypraski jak za dawnych lat +/- 2 mm nie robi różnicy Co się naszpachlowałem to moje. Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia jak idzie. Fakt, że kadłub złożony i podkładem maźnięty, ale jakieś wrzucę. Mogłem wcześniej coś zarzucić, ale jakoś czasu nie ma... Niestety pędzlami maluję i ponownie się wrabiam. Na aerograf jak mnie nie stać Początki bywają trudne, ale co mi tam. Najważniejsze, że sprawia frajdę. To na tyle. Wiem, że będę zbierał cięgi za jakość wykonania, ale cóż. Od czegoś trzeba zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia jak idzie Wrzucaj śmiało. Jestem pewien, że jest na czym zawiesić oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sat Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Tak jak pisałem , że wrzucę zdjęcia. Jakość ich mizerna to z braku dobrego aparatu, ale są. Wiem, że jakość wiele do życzenia...ale jaka frajda Śmigło pomalowane dopiero raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam kolegę z Włocławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sat Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam kolegę z Włocławka Również witam jak mniemam kolegę z Włocławka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Popatrzymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi