Coppercat Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Zapraszam do galerii kolejnej wersji modelu Mercedes Benz SLR McLaren. Model w wersji Brabus na bazie Tamiya 24331 skala 1:24. Wykorzystałem m.in.: - transkit A+Club, - blaszki Hobby Design, KA-Models, - zawiasy Top Gun Works, - sticker'y A+Club, - wydech własnego pomysłu, - i pewnie wiele innych fantów, których już teraz nie pamiętam Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Modele świetne - gratuluję i zazdroszczę cierpliwości Jakość wykonania i dbałość o detale widać w warsztacie i na zbliżeniach w galerii. Ogólne zdjęcia sylwetek modeli coś nie teges - nie oddają uroku modeli i gubią szczegóły. Prawdopodobnie niezgrane tło, oświetlenie i ustawienia aparatu, szczególnie dla ciemnych modeli, bo srebrny, zarówno w pierwszej, jak i w drugiej sesji wyszedł znacznie lepiej od Roadstera i Brabusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Super wyszedł. Jakiej czarnej farby użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Przeglądałem Twój warsztat od początku i byłem pod wrażeniem włożonej pracy, dodatków i chęci do skończenia ambitnego projektu. Ile razy wchodziłem na Twój warsztat zadawałem sobie pytanie kiedy ja dojdę do takiego poziomu... Gratuluję super aut w kolekcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa Hamman: czarny to Zero Paint - Galaxite Black DB 971 (paleta MB SLR). Bez rewelacji, ziarno jest znacznie poza skalą. Mocno przereklamowany produkt. Teraz użył bym metalików Model Master lub Vallejo. bahamut24: Nie poddawaj się . Każdy może budować takie modele (skoro ja mogę ). Teraz widzę w nich sporo wad i nie doróbek. Szczególnie po sesjach zdjęciowych adamuss: Ciiiicho . Jak Timi to przeczyta, to mi więcej przy fotkach nie pomoże. Jak dla mnie, to i tak jest to mistrzostwo świata i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Najbardziej mi się podoba z tego wszystkiego . Pewnie ze względu na czarny lakier i felgi . Co tu dużo gadać. Kolejny model, świetny model z pod Twojej ręki. Tylne lampy są the best. Jakby wypchnąc koła o kilka mm to były miód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 .....ciach..... Jakby wypchnąć koła o kilka mm to były miód . Do przemyślenia . Kilka milimetrów to przesada, ale troszkę wysunąć by się dało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi