ZIO BY NAITT Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 (edytowane) Model mało co skończony . Mało co , ponieważ brakło mi szachownic na dolny płat w odpowiednim rozmiarze . Nawiasem mówiąc te na górnym są do wymiany - paskudnie prześwitują . A teraz można się pastwić ... PZDR Edytowane 15 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Pierwsze wraznie BOMBA :-))) A teraz uwagi. 1.szachownica na górnym skrzydle powinna byc rozdzielona przez lotkę. 2.poszycie mało płucienne. 3.reszta super extra :-) PS. super fotki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 1.szachownica na górnym skrzydle powinna byc rozdzielona przez lotkę.Jezli szachwonice sa do wymiany, to te docelowe pewnie beda rozdzielone. Dobrze kombinuje, ZIO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 Witam Na początku dziękuję Kolegom za dobre słowo . Jak już pisałem szachownice na górnym płacie są do wymiany - położy się produkt Techmodu i będzie cacy . Co do faktury płótna - no cóż - Roden zaproponował co zaproponował a ja nie jestem aż tak wybredny PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 (edytowane) Chodziło mi o to, że jest strasznie czysty. Ale daje to fajny efekt ,przez kontrast z bardzo fajnie zrobionym karabinem i silnikiem. . Tez mam ten model tylko z airfixa:-)) Pozdrawiam Edytowane 15 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Codziło mi oto, że jest strasznie czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 ZIO z czego robisz linki??pytam, bo też mnie to teraz czeka, a wszystkie moje poprzednie próby miały jakieś wady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 A kiedy go z fabryki czy warsztatów remontowych wypuścili? Pytam bo taki czyściutki jakby był prosto spod igły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 Witam Naciągi wykonuję ze specjalnej elastycznej żyłki - do dostania w sklepach z art. do szycia . Co do czystości modelu : a) Lubię czyste samoloty b) Ciężko znaleźć fotki ufajdanego Bristola - widać brud się ich nie chwytał c) Oba samoloty z silnikami RR zostały rozbite w czasie pierwszych lotów - mogły się zatem ufajdać najwyżej w czasie kolizji z ziemią d) Dla spokoju dałem trochę pigmentu na opony PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Samolot miodzio Moją uwagę bardzo przykuły te linki pod skrzydłami(Pięknie doczpione moim zdaniem). Z czego są wykonane Z nitki czy z rozgrzanego kawałka ramki I te fotki też super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi