johny71pl Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam !!! Leopard jeszcze nie ukończony ale powoli zaczynam zabierać się za ten wynalazek co do dodatków na razie poza anteną nie mam jeszcze nic ale zbyt wielkiego wyboru nie ma , jestem prawie na 100 % pewny , że wymienię karabiny na fototrawki , jeżeli ma ktoś namiary na inne jeszcze dodatki to proszę o info . Zastanawiam się również wciąż jeszcze nad malowaniem i wykończeniem torowiska , czy pomaluje tak jak jest , ale chyba zdecyduję się na jakąś trawę , wciąż nie wiem , sugestie mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 , jeżeli ma ktoś namiary na inne jeszcze dodatki to proszę o info . Zawsze możesz wymienić wieżę ale lufę dostaniesz łatwiej,"zderzaki"też chyba robi RB.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Puki co dostałem dedykowane blaszki Abera od kolegi Greifa za które serdecznie dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 16 Maja 2015 Autor Share Napisano 16 Maja 2015 Po dłuższej przerwie witam ponownie zaglądających . Model ze względu na wiek w makabrycznym stanie powypaczane elementy , ale co tam , każde utrudnienie to wyzwanie , i z tego co widzę u innych do przeskoczenia , więc próbuję , może się uda . Masa dopasowywania i szlifowania a potem szpachlowanie , szlifowanie ... Na zdjątkach widać jak powypaczane są elementy , do końca jeszcze kawał drogi ale mam nadzieję , że się uda , będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 Walcz więc, będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Z chęcią zobaczę jak Ci będzie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Z chęcią będę zaglądał. Rzadko sie takie pokraki widuje, oj rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi