Mateusz Z Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Relaksacyjny model, składał się bardzo przyjemnie. Kamuflaż wykonany z ręki, bez maskowania. Trochę mniej udane brudzenie, ale i tak jestem z niego bardzo zadowolony. Spodobał mi się ten typ kamuflażu, a że wpadł mi w ręce Leopard 2A4(też Revell, 1:72) więc : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Nienajgorszy maluch Humvee znaczy. Ale za bardzo do tyłu i lekko krzywo na lewą stronę (patrząc od przodu) osadziłeś nadwozie na ramie. Popraw, a będziesz jeszcze bardziej z niego zadowolony. W Humvee nie stosowano oznaczeń klasy mostowej w postaci naklejek lub malowanych. To była specjalna trójpolowa, okrągła tabliczka mocowana do maski. O, takie coś: http://thumbs1.picclick.com/d/l400/pict/231521418644_/US-Military-Surplus-Vehicle-Bridge-Plate-M151-M715.jpg Leopard też fajny, kamo nawet lepiej wyszło, niż na HMMWV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 21 Kwietnia 2015 Share Napisano 21 Kwietnia 2015 Bardzo fajnie wyszedł, też mam kilka Humvee na warsztacie. Cztery z Revella i kilka z Dragona również jestem fanem kamuflażu NATO. Mam pytanko ...jakiego producenta farbek używasz? Leopard malowany z ręki?? Super przejścia kolorów, szacunek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Dzięki za opinię Farby to zestaw gunze do pojazdów NATO. W obu modelach kamuflaż robiłem z ręki, niskie ciśnienie, farba dobrze rozcieńczona i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi