Constructor Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=fU4W0ncGWxw Czym on to zrobił? chodzi mi o 3:33 minute filmu, co to za płyn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 dla mnie to jakis thinner tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 dla mnie to jakis thinner tamiyi Kurcze, ale sam thinner raczej nie to jest jakaś Tamiya "color", jakaś farbka, ale pytanie czy on to tylko thinnerem potraktował? normalnie jak woda, i jak ładnie sie rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Facet robi to bardzo umiejetnie. Ja stosowalem do "napuszczania" lini, zwykly rozcienczalnik do farb, w ktorym przedtem, przez kilka tygodni plukalem pedzle. Powstaje w ten sposob na prawde naturalny kolor brudu. Nadmiar brudu zmywalem czystym rozcienczalnikiem. Efekt byl podobny do tego w YouTube chociaz tak jak ten gosc nie umialbym tego zaprezentowac. Widze ponadto, ze ta platforma zyskuje na popularnosci. Filmiki sa jeszcze czesto kiepskiej jakosci, ale moim zdaniem to przyszlosc, takze naszego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi