milczacy Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ukończyłem kolejny model samolotu transportowego. Jest to dopiero mój mniej więcej 5. wykonany model, co w wielu miejscach jeszcze widać , to mój pierwszy model malowany aerografem oraz trochę 'zwashowany'. Mimo niedoróbek ogólnie jestem zadowolony. Poniżej kilka ujęć wykonanych komórką, za co przepraszam. Gdy tylko będę miał okazję zrobię kilka lepszych. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ładnie wykonany. Jak na 5 model to niedoskonałości nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Widzę, że kolega w tym samym punkcie kariery modelarskiej, model bardzo fajny ładnie i czysto wykonany mnie się bardzo podoba. Jak możesz to napisz proszę jaka jest długość i rozpiętość skrzydeł modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Długość to 36cm, rozpiętość skrzydeł 35cm. Maluszek przy AN-124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi