alex_welt Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Epicką pracę który trwał w ciągu 2 z połową lat nareszcie dokonany. Historia czy bardziej prawidłowo przedhistoria jest taka. W 2003, przed Najnowszym rokiem przypadkowo mi udało się kupić to zdrowe pudełko z modelem niemieckiego kolejowego działa К5 (Е) " Leopold" praktycznie za ceną producenta. Podziałka 1 -35 prosto porażał wyobraźnię .Po drodze do domu ja raz 10 objaśniał że niosę takie. Działo znane. Walczyła na różnych frontach i zrobiona była w ilości 25 jednostek. Rozstrzygnął czynić jej w transportowym położeniu, ponieważ zza jej rozmiaru zrobić jeszcze i miejsce dla rozliczenia nie nadarzało możliwym. Podjąć się do pracy długo w żaden sposób nie decydował się. I tylko w grudniu 2012 roku kiedy nastał "martwy sezon" na pracy, pojawiło się pragnienie zrobić coś wielkoskalowe. I podjąłem się do pracy. Gdyby znałem!! W modelu masa uproszczeń i niedokładności. Zdarzyło się z czymś pogodzić się. Coś zdarzyło się wyrobić samodzielnie a coś przerobić. Całą pracę za raz nie podołał. Kilka razy rzucał i Schody na przykład na 90%% samorobnych. Lecz jej zwyciężyłem !! Wszystkiego na pracę poszły blisko 3 miesięcy pracy. Całe inne poszukiwanie natchnienia. Wynik na foto. Rozmiary modelu 98 cm na 21. Хостинг фото Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 aż się prosi o jakieś figurki i małą inscenizację ładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi