Coppercat Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) Długo nie mogłem zrobić przyzwoitych fotek tego modelu. Nie wiem, czy poniższe fotki są OK. Zapraszam do obejrzenia czwartego modelu z serii MB SLR, jaką udało mi się popełnić. Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
bahamut24 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 "Ten znowu wrzuca fotki prawdziwego samochodu na forum modelarskie" Hehe taki zarcik :] super auto, silnik , otwierana maska i drzwi, przerobione boczne skrzela. Gratuluje udanego auta. Chociaz to niebieskie wnetrze srednio mi podchodzi przy zoltej kascie - kwestia gustu . Cytuj
Coppercat Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Kolorystyka była wzorowana na oryginale. Poprawiłem balans bieli w fotce wnętrza. Teraz lepiej oddaje barwy tapicerki. Cytuj
Gerd Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Samochody nie robią na mnie wrażenia. Ani prawdziwe ani modele, za wyjątkiem tego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi