Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Kleje pancerke w skali 1/35 i używam aerografu. Mam pytanie. No bo kleje teraz tygrysa spod Leningardu i ma on taki specyficzny kamuflaż złożony z farby białej i schwartzgrau. Interesuje mnie przejście kolorów(z białego na schwartzgrau). Jak je prawidłowo wykonać? Czy moge z ręki z aerografu pojechać i przy pomocy aerka zrobić przejście? Tylko że wtedy będzie ono rozmyte a ja nie za bardzo wiem czy to jest prawidłowo... Z drugiej mańki moge wziąć blutacka i zrobić maskowanie. Mam wtedy gwarancje ostrego przejścia. Więc jak to wykonać? Z tym tygrysem to jest jeszcze małe piwo ale co jest jak się maluje ambush???

Napisano

Co się tak denerwujesz? Spokojnie, wyluzuj. No mam 100 postów na forum ale co w związku z tym? To jest dział "Jak zrobić i jak pokazać". Nie jestem mistrzem modelarstwa i chciałem się pewnej rzeczy dowiedzieć. To wszystko...

Napisano
Co się tak denerwujesz? Spokojnie, wyluzuj.
Powiedz to sobie przed lustrem.
No mam 100 postów na forum ale co w związku z tym?
Poszukaj.
… Nie jestem mistrzem modelarstwa …
Nie trzeba być mistrzem, żeby poszukać.

Nie trzeba być mistrzem, żeby zadać jedno pytanie dotyczące jednego agadnienia, a nie pytania z dywagacjami.

Nie trzeba być mistrzem, żeby zilustrować pytanie zdjęciami.

To się nazywa praca własna i pokora. To wszystko.

Napisano
Co się tak denerwujesz? Spokojnie, wyluzuj.
Powiedz to sobie przed lustrem.
No mam 100 postów na forum ale co w związku z tym?
Poszukaj.
… Nie jestem mistrzem modelarstwa …
Nie trzeba być mistrzem' date=' żeby poszukać.

Nie trzeba być mistrzem, żeby zadać jedno pytanie dotyczące jednego agadnienia, a nie pytania z dywagacjami.

Nie trzeba być mistrzem, żeby zilustrować pytanie zdjęciami.

To się nazywa praca własna i pokora. To wszystko.[/quote']

I kolega pisze tutaj o pokorze? Słuchaj, jestem osobą niepełnosprawną podwójnie(mam dwa schorzenia) i mam ogromne kłopoty z samym sobą z powodu moich schorzeń(nie będe pisał jakich bo to moja sprawa). I uwierz mi, mało kto ma tyle pokory co ja. Nigdy nie staram się kłocić ani nie jak to się mówi "żreć" o byle co. Piszecie abym poszukał. OK przyjmuje to do wiadomości i będe szukał i nie przeszkadzał wam. Ale naprawde nie wypominaj mi pokory przed światem bo nie znasz mnie i nie wiesz jakie mam problemy.

---

OK znalazłem. Od dzisiaj będe starał się zaprzyjażnić z opcją szukaj.

---

Myśle że temat do zamknięcia. Rezultat osiągnięty. Właśnie zakolegowałem się z opcją szukaj. A co do tego tematu, to troche podyskutowaliśmy, troche się pokłóciliśmy ale wyszło na dobre. "Co złego to nie ja"