Matsuri Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Witam, Nie było mnie parę lat na forum, postanowiłem pokazać moją ostatnią pracę, skończoną w tym tygodniu. Malowanie akrylami Vallejo Model Color, Elementy złote i srebrne są malowanie i akrylami Vallejo i starymi Humbrolami. Pozdrawiam Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Imponujące malowanie! Myślę ze twarz i zarost powinny mieć lekka satynę bo na mój gust są za matowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuri Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Dziękuję Marcinie za miłe słowa, też się zastanawiałem nad satyną na ciele. Może faktycznie tak zrobię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Super. Ale wydaje mi się ,że brak precyzji w malowaniu oczu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Przy takiej skali powinno się oczy pokryć lakierem błyszczącym, dodaje to życia figurce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuri Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 Lakier błyszczący jest położony na oczach, na zdjęciu faktycznie może się wydawać że nie ma. Co do precyzji malowania oczu, trzeba byłoby ocenić na żywo, na fotce oczy też odbieram jako niedopracowane, w rzeczywistości jest wszystko ok, choć wiem że zawsze może być lepiej:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts