Matsuri Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Witam, Nie było mnie parę lat na forum, postanowiłem pokazać moją ostatnią pracę, skończoną w tym tygodniu. Malowanie akrylami Vallejo Model Color, Elementy złote i srebrne są malowanie i akrylami Vallejo i starymi Humbrolami. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Imponujące malowanie! Myślę ze twarz i zarost powinny mieć lekka satynę bo na mój gust są za matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 14 Maja 2015 Autor Share Napisano 14 Maja 2015 Dziękuję Marcinie za miłe słowa, też się zastanawiałem nad satyną na ciele. Może faktycznie tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Super. Ale wydaje mi się ,że brak precyzji w malowaniu oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Przy takiej skali powinno się oczy pokryć lakierem błyszczącym, dodaje to życia figurce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 15 Maja 2015 Autor Share Napisano 15 Maja 2015 Lakier błyszczący jest położony na oczach, na zdjęciu faktycznie może się wydawać że nie ma. Co do precyzji malowania oczu, trzeba byłoby ocenić na żywo, na fotce oczy też odbieram jako niedopracowane, w rzeczywistości jest wszystko ok, choć wiem że zawsze może być lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi