Mikele Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Mam pytanie odnośnie skrzydeł do pierwszych wersji Spitfire. W modelu Tamiya 61032 są wypraski do skrzydła typu a: Jako, że w planach mam wersję IIb mam pytanie, czy znacie jakieś zestawy waloryzacyjne, żeby przerobić płat na wersję uzbrojoną w działko typ b? Jakieś ewentualne namiary na takie zestawy bądź jeśli ktoś jest w stanie skopiować odpowiednie fragmenty skrzydła typu b to poproszę o wiadomość przez PW. Ewentualna wymiana odpowiednich części płat a za płat b pasujący do modelu Tamiyi też wchodzi w grę. Z góry dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Z racji istnienia Tamiyowskiego Vb chyba nikt nie robił takiej waloryzacji/konwersji, czyli zostaje Ci raczej droga wymiany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted May 26, 2015 Author Share Posted May 26, 2015 Właśnie porównuję oba zestawy i chyba będzie trzeba skopiować w żywicy odpowiednie panele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted May 26, 2015 Author Share Posted May 26, 2015 No tak, wypadało by wspomn8ieć o skali Chodzi o 1/48 Twój wątek znam. Z resztą w planach mam model tego samego samolotu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts