Mikele Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Mam pytanie odnośnie skrzydeł do pierwszych wersji Spitfire. W modelu Tamiya 61032 są wypraski do skrzydła typu a: Jako, że w planach mam wersję IIb mam pytanie, czy znacie jakieś zestawy waloryzacyjne, żeby przerobić płat na wersję uzbrojoną w działko typ b? Jakieś ewentualne namiary na takie zestawy bądź jeśli ktoś jest w stanie skopiować odpowiednie fragmenty skrzydła typu b to poproszę o wiadomość przez PW. Ewentualna wymiana odpowiednich części płat a za płat b pasujący do modelu Tamiyi też wchodzi w grę. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Z racji istnienia Tamiyowskiego Vb chyba nikt nie robił takiej waloryzacji/konwersji, czyli zostaje Ci raczej droga wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Maja 2015 Autor Share Napisano 26 Maja 2015 Właśnie porównuję oba zestawy i chyba będzie trzeba skopiować w żywicy odpowiednie panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Maja 2015 Autor Share Napisano 26 Maja 2015 No tak, wypadało by wspomn8ieć o skali Chodzi o 1/48 Twój wątek znam. Z resztą w planach mam model tego samego samolotu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi