Mikele Napisano 26 Maja 2015 Napisano 26 Maja 2015 Mam pytanie odnośnie skrzydeł do pierwszych wersji Spitfire. W modelu Tamiya 61032 są wypraski do skrzydła typu a: Jako, że w planach mam wersję IIb mam pytanie, czy znacie jakieś zestawy waloryzacyjne, żeby przerobić płat na wersję uzbrojoną w działko typ b? Jakieś ewentualne namiary na takie zestawy bądź jeśli ktoś jest w stanie skopiować odpowiednie fragmenty skrzydła typu b to poproszę o wiadomość przez PW. Ewentualna wymiana odpowiednich części płat a za płat b pasujący do modelu Tamiyi też wchodzi w grę. Z góry dzięki. Cytuj
Gość Napisano 26 Maja 2015 Napisano 26 Maja 2015 Z racji istnienia Tamiyowskiego Vb chyba nikt nie robił takiej waloryzacji/konwersji, czyli zostaje Ci raczej droga wymiany Cytuj
Mikele Napisano 26 Maja 2015 Autor Napisano 26 Maja 2015 Właśnie porównuję oba zestawy i chyba będzie trzeba skopiować w żywicy odpowiednie panele. Cytuj
Mikele Napisano 26 Maja 2015 Autor Napisano 26 Maja 2015 No tak, wypadało by wspomn8ieć o skali Chodzi o 1/48 Twój wątek znam. Z resztą w planach mam model tego samego samolotu ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi