Jump to content

Nissan Silvia S13 Tomcat

reptyle89
 Share

Recommended Posts

Witam!

Jest to mój pierwszy model zaprezentowany na tym forum. Nie pierwszy w karierze No ale do sedna, baza Nissan Silvia K-kit od Tamiyi.Co do wprowadzonych zmian:

Zewnątrz:

-malowanie w stylu US Army

-poszerzenia nadkoli, progi, dokładka zderzaka przód

-ducktail

-lusterka SpoCom

-felga Volk TE37V

-wlepki na szybach

-obniżenie modelu,negatyw kół

-zapinki

-tablica JPN

Wnętrze:

-magazyn na desce, puszka

-zmieniona dźwignia zmiany biegów na śrubokręt

-fotel kubełkowy

-zmieniona kierownica

Jak to bywa nie obyło się bez wpadek, największa zaowocowała wypolerowaniem tylnej szyby czyli ztarciem linii.

k2_zpscicqbspq.jpg

k3_zps6nlln7s9.jpg

k4_zpsoid1xfn4.jpg

k5_zpsrzgucgk1.jpg

k6_zpsngydm0ja.jpg

k8_zpsgexuvo1w.jpg

k12_zpsohxc3ygl.jpg

IMG_0195_zpssl6cnjmp.jpg

Agresor :] ciekawe malowanie ,tylko te kola z tylu dziwnie wygladaja i lampy. Te naklejki na szybach to kalki?

Tak, naklejki to kalki z Subaru firmy Heller.Koła powinny być z tyłu szersze ale dysponowałem tylko takimi odlewami felg i opon, jak będe miał coś szerszego to na pewno zawita

Ale gruba świnia . JEst klimacik, nie ma co. Gdyby ta nawierzchnia była inna to niczym 1:1 fotki . Tylna blacha mistrzowska.

Sesyjka zrobiona na starym radzieckim lotnisku, w nawiązaniu to klimatu modelu Blachy sam projektuje, a drukuje w agencji reklamowej.Na papierze kredowym lub samoprzylepnym, mają bardzo dobrą jakość wydruku.Również robie magazyny i kartony