Tazman79 Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 Witam Potrzebuje zdjec wnetrza kabiny i instruktora oraz ucznia MiGa-23 UB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 ja znalazłem tylko coś takiego u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Uśmiechnij się do Tego Fachowca Irek-M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 ja znalazłem tylko coś takiego u siebie Cz któryś z kolegów posiada opis do tych rysunkowych schematów tablic z MiGa-23UB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi