Daz Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Kolejna niemiecka pancerka do kolekcji, teraz ciężki czołg King Tiger z drobnymi dodatkami od Edka Z racji braku warsztatu, parę zdjęć przed malowaniem I produkt finalny, w tradycyjnym trój barwnym malowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Malowanie pojazdu bardzo mi się podoba. Z mankamentów to brak siatek na wentylacji, słaby zimmerit z Edka oraz słabe malowanie twarzy figurek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Ogólnie ładnie, ale tarcz narodowych ba hełmach to już chyba wtedy nie malowano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Cały model według mnie świetnie zrobiony i pomalowany nie przemawiają do mnie tylko dwie rzeczy - ryjki figurek a'la manekin oraz zimmerit na osłonie kadłubowego km-u (co do wspomnianych przez kolegę powyżej kalkomanii z tarczami na hełmach to fakycznie nie nakładano ich już w 1944, ale na fotkach z epoki czasem widać je na hełmach wydanych na początku wojny i nadal używanych pod koniec) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 brakuje śladów po kołach po wewnętrznej stronie gąsienic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts