Grzes Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 No właśnie, coś takiego znalazłem: http://allegro.pl/bondic-klej-uzupelniacz-swiatloutwardzalny-uv-i5352129541.html Próbował ktoś to cudo? Podzielcie się opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 ...Próbował ktoś to cudo?... Tak. Używa go kolega Coppercat. Wejdź na jego relacje - pisał o nim. Klej ma prawie same zalety, poza jedną wadą. Do miejsca klejenia musi docierać światło, aby go utwardzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Mam, używam i polecam Kupiłem zestaw w Bytomiu razem z dodatkowym kartuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi