Wojtek B. Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Witam Chciałem przedstawić Wam kolejną figurkę. Przedstawia ona francuskiego żołnierza z okresu wojny siedmioletniej, w skali 75mm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Podoba mi się , ale fotki lepsze by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Figurka fajnie się prezentuję. Ale podstawka z roślinami już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Ja bym chcial zobaczyc lepsze zdjecia,prezentujac figurki jest to bardzo wazne . Malowales ja akrylami czy same oleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2015 Oto kilka nowych fotek. Co do malowania, to w całości akrylami Vallejo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Wojak ładnie pomalowany, psa bym bardziej złoszował (obojętnie, jak to zabrzmi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Mi sie nie podoba odcien skory,nie to ze nie jest prawidlowy bo takich bladych ludzi tez bysmy na ulicy znalezli.Uwazam ze moglbys bardziej popracowac nad twarza,w koncu to 75mm wiec mozna z niej wyciagnac wiecej.Dlonie wzgledem twarzy maja inny odcien. Popracowalbym nad kurtka poniewaz to ona zwraca najwieksza uwage poprzez swoja kolorystyke wzgledem reszty ubrania.Podoba mi sie natomiast sama dioramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi