jeanwaw Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Jak napisałem wyżej potrzebuję sprawdzonego aerografu do 150zł. Oczywiście dwu funkcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Jak napisałem wyżej potrzebuję sprawdzonego aerografu do 150zł. Oczywiście dwu funkcyjny http://www.mojehobby.pl/products/Aerograf-Adler-AD-7790-dysza-0-3mm-dodatkowa-dysza-0-2mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeanwaw Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 Ktoś coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 W tej cenie to wszystko co można mieć z nowych. Aczkolwiek lepiej dołożyć parę złociszy i kupić choć H&S Ultra. W Adlerach notorycznie trzeba z o-ringiem walczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Poszukaj "używanych" Ja na OLX kupiłem za 150 złoty Paasche V-Set, a wczoraj do kompletu Tamiya Spray-Work HG Airbrusch II za 220 zł. Obydwa nowe. Śmiem twierdzić, że to "trochę" lepszy sprzęt niż. tzw. p-iwata w kolejnej odsłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi