KW-2 Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Nie długo zaczynam budowę mojej pierwszej dioramy wojennej! Jej głównym bohaterem będzie czołg hobby boss KW-2 1:48! Czekajcie na dalsze relacje z budowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsd1968 Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Przenieście człowieka do odpowiedniego działu bo jak zacznie to z KW-2 może powstać An-2. Pancerniacy będą bardziej zainteresowani i z niecierpliwością na pewno już czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2015 Czyli przenieść do pancerki? Przenosze już 3 raz! Sorry ale jestem nowicjuszem na tym forum i jeszcze nie ogarniam trochę tego wszystkiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2015 Post przniesiony po raz 3 i myślę że ostatni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Lipca 2015 A ja myślę, że takiej farsy to oglądać nikt nie powinien. Zamykam i proszę nie śmiecić na forum. Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi