Paweł Czarnocki Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Witam kolegów figurkowców. POMOCYYYY !!!!!!!!!!!!!! Kurcze gdzieś na Forum ktoś pokazał, że ulepił sobie śliczną figurkę Czesia z "Włatców móch". Przekopałem Forum wzdłuż i wszerz i nic Używałem funkcji "szukaj", wstawiałem tam różne słowa kluczowe i nic Czy ktoś z kolegów kojarzy ten temat ? Pomocy ! Help! Hilfe ! Po prostu chciałem się autora tamtego wątku zapytać czy by mi ulepił ładnego Czesiulka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Ja kiedyś ulepiłem, ale Ci nie chodzi o mojego, bo mój nie jest bynajmniej śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Listopada 2007 Autor Share Napisano 18 Listopada 2007 Ja kiedyś ulepiłem, ale Ci nie chodzi o mojego, bo mój nie jest bynajmniej śliczny Eee nie pisz tak. No może troszkę by trzeba poprawić ale ogólnie jest fajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Czesio jaki jest, każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 ;) Czesio ma byc piękny swoją brzydotą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Reggy Twój Czesio jest wypasiony !!!! suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi