bondarek Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 To wszystko co ocalało po kilku przeprowadzkach i wychowaniu odchowaniu dwóch synów. Uszeregowałem chronologicznie tak jak powstawały, przy okazji trochę sobie przypomniałem, ale też można zobaczyć postęp. Na początku zafascynowany, jak wielu niemieckim sprzętem od pewnego momentu już tylko w polskich barwach lub użytkowaniu. Interesuje mnie zarówno wojskowy sprzęt jeżdżący jak i latający, zrobiłem tylko jeden wyjątek, model szybowca Bocian, na którym w 2006 roku wykonałem pierwszy samodzielny lot I tak po kolei: created by picasa2html.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Ciekawa kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 27 Października 2019 Autor Share Napisano 27 Października 2019 Mały update, kolejność chronologiczna, chyba :). 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Pięknie i wreszcie zestaw w barwach narodowych . ( Chociaż nie znam się na czołgach i nie jestem pewien co do ostatniego ) . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 27 Października 2019 Autor Share Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Dzięki. Oczywiście, większość w jedynie słusznych barwach :). Co prawda zdarzało i zdarza mi się też popełnić coś innego, jak poniżej: SAS Girl od Valkiria miniatures, figurka 70 mm I nasza tankietka w niewoli Edytowane 27 Października 2019 przez bondarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 15 minut temu, bondarek napisał: jak poniżej: Eee, fajne . Jakiś opis ? Pewnie malutka ta figurka ? A za tankietke zrobisz trzy pod polską flagą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Taki mały update: Kolejny Mustang 1/48 w naszych barwach (303, już po wojnie) F6F Hellcat 1/48, lotniskowiec USS Tulagi południowa Europa 1944. Na tej maszynie walczył Edward W. Olszewski Kolejna dziewczyna, Platerówka z LWP, 70 mm od Valkiria Miniatures I jeszcze jedna, tym razem z dość zamierzchłej przeszłości Ostatni ukończony FT-17 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi