Michal_G Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Model z wątku warsztatowego viewtopic.php?f=87&t=48973 Malowanie polskie (wrzesień 1939), nieco inspirowane oryginałem "afgańskim" z MWP Wykonanie "pudełkowe", uzupełnione tylko o łańcuch na ogonie. Fotka z odznaką 1 Pułku Czołgów z "Błękitnej Armii" gen. Hallera, czyli pierwszej polskiej jednostki pancernej, wyposażonej właśnie w takie czołgi. Odznakę znalazłem parę lat temu przeglądając pozostałości po zmarłym dalekim krewnym. Niestety nie wiem skąd ją miał - nikt z rodziny u Hallera nie służył. Tradycyjna fotka z zapałką żeby było widać jakie to maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Zawsze podobał mi się ten czołg (tak brzydki, że aż ładny ), a Twoje wykonanie jest bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Całkiem sympatycznie, ale nie wyszlifowałeś dobrze szwów po łączeniu formy. Daje to bardzo po oczach przy zawieszeniu, o ile gąsienice wyszlifowałeś, to kompletnie nie ruszyłeś górnej powierzchni głównej listwy zawieszenia. Teraz tylko jakąś podstawkę i figurkę bądź dwie. Ogólnie jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Jak dla mnie bardzo spoko wykonanie i skala właściwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi