FAHR Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 Model: AMX-56 Leclerc Producent: Revell Skala: 1/72 Kamuflaż: miał być standardowy NATO Wrażenia: model dość stary ale w budowie bardzo przyjemny, ładne detale. W tym miejscu chciałbym jeszcze zawrzeć specjalne podziękowania dla kolegi "pgreg", który w krytycznym momencie, kiedy zgubiłem gdzieś kalki poratował mnie przesyłając swoje i to całkowicie pro bono, także to, że Leclerc jest teraz przed Wami to także Jego zasługa;) Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj
gumowy01 Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 Model zacny, tyle że nie wiele można więcej powiedzieć bo zdjęcia wyszły za ciemne Cytuj
Grazzi Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Retuszowałeś może te zdjęcia? Myślę, że GIMP by sobie z tym oświetleniem ładnie poradził Model bardzo zacny- czysto, wręcz sterylnie, sklejony. Podoba się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi