FAHR Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Model: AMX-56 Leclerc Producent: Revell Skala: 1/72 Kamuflaż: miał być standardowy NATO Wrażenia: model dość stary ale w budowie bardzo przyjemny, ładne detale. W tym miejscu chciałbym jeszcze zawrzeć specjalne podziękowania dla kolegi "pgreg", który w krytycznym momencie, kiedy zgubiłem gdzieś kalki poratował mnie przesyłając swoje i to całkowicie pro bono, także to, że Leclerc jest teraz przed Wami to także Jego zasługa;) Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Model zacny, tyle że nie wiele można więcej powiedzieć bo zdjęcia wyszły za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Retuszowałeś może te zdjęcia? Myślę, że GIMP by sobie z tym oświetleniem ładnie poradził Model bardzo zacny- czysto, wręcz sterylnie, sklejony. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Tak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 No zdecydowanie lepiej. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Jest dobrze, dawaj do niego podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi