Pawelelek Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Witam wszystkich jest to mój debiutowy model na tym forum. Modelarstwem zajmuje się raczej dla relaksu i z powodu moich zainteresowań techniką wojskową, modele które wykonuje raczej w prosty sposób(ale nie byle jak), z pomocą tego co znajdę w zestawie. Myślę że nikt mnie nie pośle z tego forum z torbami za moje skromne "dzieła" wykonane bez polotu. Zapraszam do oceniania i komentowania. Na pierwszy ogień idzie T-62A z Tamiyi wykonany prosto z pudła. Malowany pędzlem farbą Tamiyi XF-61 Brudzony specyfikiem AK interactive earth effect Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro P.S Czy wrzucanie zdjęć w ten sposób jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelelek Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Te plamy to obicia. Model jest wykonany bez washa'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Ja mojego T-62 skrzywdziłem chyba bardziej ;) (pierwszy model jaki budowałem po 15 letniej przerwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Ogólne wrażenie jest całkiem niezłe, ale te obicia są zdecydowanie zbyt wielkie. Szkoda, że nie dodałeś nic od siebie, na przykład instalacji paliwowej. Warto było też wymienić lufę od DszK na metalową od RB, ta plastikowa wygląda strasznie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelelek Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Ogólne wrażenie jest całkiem niezłe, ale te obicia są zdecydowanie zbyt wielkie. Szkoda, że nie dodałeś nic od siebie, na przykład instalacji paliwowej. Warto było też wymienić lufę od DszK na metalową od RB, ta plastikowa wygląda strasznie słabo. Dzięki za uwagi, mam na magazynie T-55 więc propozycja metalowej lufy zostanie rozpatrzona. Odnośnie przewodów również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 ... mam na magazynie T-55 ... Załóż warsztat, i sklej go razem z innymi, na pewno wyjdzie lepiej, niż ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Obicia słabe. Nie jest zły, ale spróbuj iść dalej, wash, oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi