Hamilkar Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Witajcie, Czy jakaś firma robi kalki z polskimi malowaniami Spitfire MK.XVI, w skali 1:32 ? W ofercie Techmodu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 http://sklep.kagero.pl/supermarine-spitfire-mk-xvie.html http://www.hyperscale.com/2011/reviews/books/kagerotopcolors27bookreviewrk_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 27 Lipca 2015 Autor Share Napisano 27 Lipca 2015 Witaj Mikele. Dziękuje Ci bardzo, ale to powojenne malowania. Ja potrzebuję te z marca, kwietnia 45', czego nie zaznaczyłem w poście, więc Twoja podpowiedź jest jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Malowanie do ZF E z zestawu Kagero to się jeszcze powinno łapać na koniec wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Witaj Paweł, Masz maski z Montexu K-32250 z kodami ZF-P oraz WX-V ale musisz sprawdzić gdyż nie wiem, czy były one przed czy po 45' Pozdrawiam , Klaudiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Witajcie. Klaudio i Mikele dziękuję. Znalazłem natomiast w książce Wojtka Matusiaka "Spitfire IX i XVI Lotników Polskich" : takiego kroplowego "SZ-K". Latał na nim W/Cdr. Sawicz, a już po wojnie W/Cdr. Król. Tych malowań jest ogólni nie wiele, bo XVItek z kroplową osłoną było tylko po ok. cztery sztuki na dywizjon. Szablony wypada mi robić chyba samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi