Karyon Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Nie jestem pewien czy umieszczam pytanie w odpowiednim dziale, w razie pomyłki proszę o ingerencję moderatora. Otóż zgubiłem jedną z części z modelu Tamiya i zastanawiam się czy jest możliwość zakupienia w jakimś sklepie ramki z ową. Na instrukcji każda ramka ma oddzielny numer, więc wydaje mi się to dość prawdopodobne. Ktoś już zmierzył się z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 27 Lipca 2015 Czytaj na instrukcji, serwis dostępny tylko w Japonii... w Polsce niestety niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Ktoś już zmierzył się z takim problemem? Ja miałem podobny problem, choć to była bardziej reklamacja, ale nie do końca. Otóż w moim modelu F-16CJ Block 50 Tamki 1:48 była delikatnie zarysowana, a raczej pęknięta owiewka. Zgłosiłem to do sprzedawcy, sklepu ww-model.pl, który postanowił tę sprawę załatwić. Trwało to nie wiem, kilka miesięcy, chyba blisko pół roku, ale w końcu Tamka odpowiedziała i przesłała całe pudło tych owiewek, choć nie za darmo - czyli nie potraktowali tego jako reklamacji. W efekcie tego mam dziś w domu chyba z 10 owiewek do F-16 Tamki, a sklep ww-model.pl jako jedyny chyba w kraju (a może i nie tylko w kraju) ma w ofercie sprzedaży oryginalne tamijowskie owiewki do F-16[/img]. Dodam jeszcze, że wszystkie te owiewki mają takie same rysy/pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi