enten Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 Fajnie było ale się skończyło. Wytrzeźwiałem, obrączka na palcu, miesiąc miodowy minął, więc pora na zimowe modelowanie. Mam nadzieję, że pełną parą W ostatnim czasie poskładałem friule: Pierwsze z prawej "podwójne" ogniwo to próby z oksydą: Model będę kończył i kurzył na warunki miejskie, ot taki Berlin '46 ps. fotki trochę lepsze, na takie warsztatowe są w miarę wystarczające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Enten wydaje mi się, że przy tym doborze kolorów kamo to piaskowy powinien stanowić jedynie wąski pasek rozdzielający zieleń od brązu. Ale to tylko mój spaczony pkt widzenia. Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Przepraszam, że wcinam się w Twój temat, ale dajesz mi motywację do zajęcia się moim "papierowym" czołgiem. Możesz napisać jakie kolory użyłeś do kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Generalnie farby to nie gotowce a mieszanka różnych gunziaków. Fajnie, że oglądanie warsztatów jest wzajemną motywacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 A masz może jakieś doświadczenia z tymi gotowcami z Ammo Mig do panzerwaffe 46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 jako wychowany na humbrolach dopiero raczkuję w "nowej" chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi