koksik750 Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 i kolejna czesc do mojej dioramy: garaz: podstawka: sciany: podłoga: tapety na sciany: plexi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Witam , super ten zestwik , jaka jego cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 niewielka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 koksik - te zestawy są jeszcze produkowane czy dorwałeś je z drugiej ręki ? Pytam bo mam oba w bardzo starym katalogu Fujimi a kolega poszukuje ich od dłuższego czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Piter chcesz mogę Ci ściagnać z japoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 22 Listopada 2007 Autor Share Napisano 22 Listopada 2007 koksik - te zestawy są jeszcze produkowane czy dorwałeś je z drugiej ręki ? Pytam bo mam oba w bardzo starym katalogu Fujimi a kolega poszukuje ich od dłuższego czasu.Pozdrawiam dorwalem caly komplet, nowy w foliach na ebayu z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 O, ale fajne! A czy sa w tym zestawie te wszystkie akcesoria, co je widac na okladce? Te narzedia, regaly, butle itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Nie, to jest zestaw "wystroju", narzędzia są w zestawie "Garage tools" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi