Solaris7813 Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 A tego napisu D705436 na wieży nie powinieneś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 Faktycznie lufa była ciut do góry ustawiona, ale już poprawiłem Tego numeru na wieży się nie usuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 29 Września 2015 Autor Share Napisano 29 Września 2015 Pora na polożenie podkładu Dla Spottera fotka z elementami które będą osobno malowane Bandaże kol tylko dwa wystawiłem do zdjęcia, bo reszta by mi się zmiescila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Działaj dalej Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 Pora przedstawić prace malarskie Kola napinajeca, napedowe i dwa mniejsze zostały osadzone na sucho, by bez problemu zalozyc gąski. Mam pytanie jeszcze odnośnie gąsek. Czy w calosci były stalowe, czy miały od wewnątrz gumowe nakładki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Możesz napisać jakim kolorem go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 Jeśli chodzi farby, to użyłem farb tamiya XF-49, XF-20, XF-57 i do rozjaśnienia biala XF-2 Ogolnie mieszałem na oko. Głowna baza to XF-49 i XF-20, potem dodałem troszkę XF-57 i rozjasnialem białą XF-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Myślałem, że to podkład. On naprawdę jest taki szary, czy tylko na zdjęciu tak wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 On jest w kolorze jasnym piaskowym. Po olejach ten kolor troszke sciemnieje i nabierze kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 11 Października 2015 Autor Share Napisano 11 Października 2015 Dalszy etap prac Położone sido, kalki, pomalowanie narzedzi i gąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi