UnknownUser Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Czy warto inwestować w ten model ? Czy lepiej kupić airfixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 lepiej kupić airfixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Podaj powody dlaczego lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Są wgłębne linie podziału to chyba pierwszy powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Podaj powody dlaczego lepszy ? Bo model z Airfixa jest bardziej do swojego pierwowzoru podobny? Nie ma sensu rozpisywać się nad stareńką Hasegawą. Wintydż i tyle. Są wgłębne linie podziału to chyba pierwszy powód Są bardzo wgłębne w Airfixie i to chyba jego jedyna duża wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Są bardzo wgłębne w Airfixie dobrze napisane UnknownUser, czemu masz taki dziwny nick? Nie wiesz, ze anonimowość nie jest niczym dobrym i kojarzy się przede wszystkim z trollowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 No cóż taki wymyśliłem żeby był inny niż wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Niestety mam już Hase w zbiorach i myślę że coś może bez inwestowania w nią zdziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 No cóż taki wymyśliłem żeby był inny niż wszystkie. nie da się zarejestrować dwóch takich samych ników. i tak każdy musi być inny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 No cóż taki wymyśliłem żeby był inny niż wszystkie. nie da się zarejestrować dwóch takich samych ników. i tak każdy musi być inny.... Ale można zawsze zrobić tak „Spiton01" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 No cóż jak zrobię hasegawę to zabiorę się za airfixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi