lolek261 Napisano 16 Września 2015 Autor Share Napisano 16 Września 2015 Witam! Jeśli chodzi o mocowanie tablic do słupa faktycznie wyszedł klej podczas docisku. Słup jest robiony własnoręcznie z grubszego papieru nie szlifowałem co wyciekło bo bałem się uszkodzić, papier to papier, miałem obawy. Jeśli chodzi o asfalt za Abramsem, faktycznie to widoczny błąd. Asfalt jest zrobiony z papieru ściernego "800"-tki, by gramaturą przypominał porowatą strukturę jezdni. Kupiony arkusz był za krótki na długość i musiałem sztukować a to jest widoczne. Muszę poszukać coś podobnego ale dłuższego na wymiar i poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Rewelacja. Ekstra wyszło Ci to UCP. Pomysł na malowanie gąsek podkradnę przy budowie mojego M60 bo wyszły Ci super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi