Polski_Czołgista Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Filtr kładzie się na satynową (matową) powierzchnie, a wash na lakier błyszczący. Innymi słowy albo profesjonalny połysk modelarski albo użyj znanego Sidoluxu. Filtr najlepiej kładzie się szerokim miękkim pędzlem. Szeroki pędzel nie oznacza to oczywiście pędzla z marketu budowlanego. Aż tak zielony nie jestem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Mówisz,że nie zielony a pytasz. Więc powiedziałem. A piszesz że to już wiesz. Tu innej filozofii nie ma. Więc po co pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie no o washach wiem i sidolux też znam tylko te filtry nie ogarnialem. Dzięki za odpowiedz bo to dużo mi jednak wyjaśniło i dziękuję że mnie wspieracie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Witam po raz kolejny po prawie 2 latach z modelem nic się nie ruszyło ale chęci wróciły Model wygląda tak- i teraz pytanie: Jak zrobić wash i weathering olejami (nareszcie kupiłem ) na zimmericie? i w jakiej kolejności kłaść wcześniej wspomniane rzeczy? Pzdr i liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Popraw foto, nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Enten nie będę narazie poprawiał- zdjęcie tylko do urozmaicenia wypowiedzi ukazuje to samo co poprzednie. (Muszę poszukać jakiegoś hostingu zdjęć bo google już nie pomaga :( ) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Mam na myśli, że nie widzę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 No to to zdjęcie nic nie wnosi bo pokazuje to samo co ostatnie. A Google mi strzelił focha i nie mam jak wstawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Aha, ok. Czyli bez zmian w pracach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Aha, ok. Czyli bez zmian w pracach :P Niestety :c nie wiem jak się za to wziąć żeby nie zepsuć. Dużo kasy w to włożyłem i nie chce przesadzić żeby model nie poszedł do kosza. Nie wiem jak z tym zimmeritem - jak bym chciał robić zacieki olejami jak to się zachowa. No i czy wash nie wejdzie za mocno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Warsztaty miga na YouTube i wszystko jasne oleje dają masę czasu na korekty lub zmycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Zimmerit sam kładłeś czy już był z modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Ok popatrzę sobie na to hico: zimmerit kupiłem w takich dedykowanych hmmm... naklejkach od Tamiyi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi