tornado Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Witam Przedstawiam in-boxa kolejnego oldtimera w mojej kolekcji - 1931 GANGSTER GETAWAY SEDAN - jest to nic innego jak Ford Sedan model A rocznik 1931. producent - Minicraft skala 1:16 Jak to w mnicrafcie - mnustwo nadlewek jednak z usunięciem ich nie będzie kłopotu. Na szczęście miejsca po wypychaczach są po stronie niewidocznej Instrukcja w języku angielskim, zawiera dużo rysunków montażowych, tak że nawet bez opisu jest bardzo czytelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 oooo i ślady po kulach są Gangsterka pełną gębą a model bardzo ciekawy. Tylko czekać efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Tornado chciałbym już zobaczyć wszystkie te modele sklejone w skalacg 1:8 i 1:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Model na pudle wygląda elegancko podoba mi się a co to będzie jak go Tornado złożysz coś pięknego a nic z Ciężarówek już nie planujesz ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 a nic z Ciężarówek już nie planujesz ? Od dłuższego czasu noszę się z jednym projektem (zestaw ami), będzie to ciągnk z naczepami lub przyczepami (ten sam typ). Naczepa/przyczepy będą wykonane od podstaw, materiały do budowy mam kompletne tylko jakoś nie mam weny twórczej do realizacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Tornado musisz się jednak, przemuc i chęć zrobienia co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi