Gość Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Czy king george v miał takie same malowanie jak prince of wales(zielono szarawe)?Czy mógł mieć? OK Znalazłem malowanie poniżej.Czy przy nim szary kolor jest tylko jeden czy są używane dwa odcienie?(kiepsko to widać na fotce więc się pytam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Jednolicie szary - nie jestem pewny ( muszę sprawdzić ) ale KGV chyba ominęły kamuflarze wojenne... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Rozumiem a czy ktoś wie jaką farbe użyć na ten szary i na deskowanie?Chodzi mi o konkretny numer farbki jakiegoś producenta tak abym mógł dobrać możliwie najbliższy orginałowi odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Witam wszystkich milosnikow modelarstwa . Mam model King George V - model Airfix 1:400 , ale instrukcja malowania na rok 1941 Norwegia jest czarno-biala i na dodatek nieczytelna . Posiada ktos schemat kamuflazu w kolorze ? W internecie znalazlem troche zdjec ale uklad plam ( jest ich 5 kolorow ) jest nie do odszyfrowania . Przepraszam , ze podpialem sie pod kolege , mysle ze temat jest pokrewny i wybaczysz mi wjazd w twoj temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Witam , dzieki za zainteresowanie . Chodzi mi konkretnie o kamuflaz ze zestawu Airfix´a , poniewaz kupilem juz farby . ...A model czeka juz 1,5 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Jak wklejacie zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi