Guest Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Czy king george v miał takie same malowanie jak prince of wales(zielono szarawe)?Czy mógł mieć? OK Znalazłem malowanie poniżej.Czy przy nim szary kolor jest tylko jeden czy są używane dwa odcienie?(kiepsko to widać na fotce więc się pytam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Jednolicie szary - nie jestem pewny ( muszę sprawdzić ) ale KGV chyba ominęły kamuflarze wojenne... Pozdrawiam, Maciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Rozumiem a czy ktoś wie jaką farbe użyć na ten szary i na deskowanie?Chodzi mi o konkretny numer farbki jakiegoś producenta tak abym mógł dobrać możliwie najbliższy orginałowi odcień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Witam wszystkich milosnikow modelarstwa . Mam model King George V - model Airfix 1:400 , ale instrukcja malowania na rok 1941 Norwegia jest czarno-biala i na dodatek nieczytelna . Posiada ktos schemat kamuflazu w kolorze ? W internecie znalazlem troche zdjec ale uklad plam ( jest ich 5 kolorow ) jest nie do odszyfrowania . Przepraszam , ze podpialem sie pod kolege , mysle ze temat jest pokrewny i wybaczysz mi wjazd w twoj temat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Witam , dzieki za zainteresowanie . Chodzi mi konkretnie o kamuflaz ze zestawu Airfix´a , poniewaz kupilem juz farby . ...A model czeka juz 1,5 roku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Jak wklejacie zdjecia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts