jkorjat Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam Mam sentyment do tego forum postanowiłem wziąć udział w konkursie, a może raczej zaznaczyć swoją obecność bo na żadne podiumy nie liczę ;) Moja ciut "poważniejsza" przygoda z modelarstwem rozpoczęła się od konkursu z modelami zts/plastyk/ master/mister crafta, dzięki niemu wróciłem do modelarstwa... kartonowego ;) Ale jako że od tego czasu wypatruje konkursów na tym forum, to jestem ;) Planuje mini dioramkę, w roli głównej messerschmitt BF 110 Airfixa w skali 1:72: w takim wdzianku : w pozostałych rolach : czyli Zvezdoludki, airfiksiaki i cokolwiek będzie mi pasowało. W planach mam też akcent kartonowy czyli coś takiego narazie jest w fazie rysowania, i zobaczymy co z tego wyjdzie Całość jeszcze się nie ułożyła w mojej głowie, więc zacznę od głównego bohatera oraz nauki obsługi aerografu i zobaczymy co będzie dalej Pozdrawiam Jacek Korjat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 W końcu coś co ma śmigło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Ja ,chciałbym zobaczyć co będzie dalej, To już prawie dwa m-ce, a nie widzę dioramki.ani jej zarysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi