jkorjat Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam Mam sentyment do tego forum postanowiłem wziąć udział w konkursie, a może raczej zaznaczyć swoją obecność bo na żadne podiumy nie liczę ;) Moja ciut "poważniejsza" przygoda z modelarstwem rozpoczęła się od konkursu z modelami zts/plastyk/ master/mister crafta, dzięki niemu wróciłem do modelarstwa... kartonowego ;) Ale jako że od tego czasu wypatruje konkursów na tym forum, to jestem ;) Planuje mini dioramkę, w roli głównej messerschmitt BF 110 Airfixa w skali 1:72: w takim wdzianku : w pozostałych rolach : czyli Zvezdoludki, airfiksiaki i cokolwiek będzie mi pasowało. W planach mam też akcent kartonowy czyli coś takiego narazie jest w fazie rysowania, i zobaczymy co z tego wyjdzie Całość jeszcze się nie ułożyła w mojej głowie, więc zacznę od głównego bohatera oraz nauki obsługi aerografu i zobaczymy co będzie dalej Pozdrawiam Jacek Korjat Cytuj
jureczek Napisano 24 Listopada 2015 Napisano 24 Listopada 2015 Ja ,chciałbym zobaczyć co będzie dalej, To już prawie dwa m-ce, a nie widzę dioramki.ani jej zarysu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi